Poate ați auzit deja de ea. În principiu, Wow App este o aplicație destinată efectuării de apeluri în gen WhatsUp. Poate fi folosită pentru atât pentru mesagerie scrisă cât şi pentru audio-video. Diferența dintre aceasta şi altele este faptul că cu WowApp poți câştiga bani de buzunar. Sumele nu sunt foarte mari dar poți câştiga şi doar pentru simplu fapt că o foloseşti.

Mai oferă şi posibilitatea de a câştiga şi jucând jocuri. Dacă e să ne gândim la câte persoane joacă Candy Crush şi nu câştigă nimic, WowApp oferă jocuri asemănătoare dar cu care poți câştiga. Fie şi cât de puțin, însă nu e o pierdere, e un câştig.

Poți seta reclame pe fundal şi să câştigi şi din asta. Sunt semințe banii pe care îi câştigi pentru că sunt puțini, ştiu, însă nu e o pierdere. Şi dacă tot te joci de ce să nu şi câştigi din asta?

Şi încă ceva, folosind WowApp o parte din câştiguri sunt donate în mod automat către fundații caritabile. Acum ştim noi cum e cu fundatiile acestea şi nu toate sunt tocmai ortodoxe. Dar totuşi ideea e bună. Aplicatia a fost dezvoltată şi lansată de către nişte români. Aşa că merită măcar încercată, dacă nu pentru bani măcar pentru că poți vorbi gratuit.