Sunt într-o dilemă. Aviz fumătorilor. Am fumat cam orice, de la paie, când eram copil, Carpați, Doina, Cosmos, More și ce alte țigări care se găseau mai înainte, pe vremea tinereții mele fragede. Apoi a apărut LM la liceu, de unde cumpăram la bucată pe N.V, cam toți colegii, de la un magazin bine-pitit. Profesorii oricum știau de el, era însă mai la dos, și puteam să ne ascundem acolo să pipăm, cum zic ardelenii.

Trăgeam cu poftă din țigaruși mai ales la cafea, cam toți. De fumat tutun m-am apucat cam pe la 14 ani mai serios. La 18 ani după ce am început să-mi câștig primii mei bani din muncă în construcții am început să-mi cumpăr Winston la pachete de câte 10 țigări. Acum dacă mergi prin afară găsești pachete de țigări și cu câte 30 de țigări, ceva mai scumpe, sau chiar și cu 40, aceeași marcă, la preț mai mare. Ieși mai ieftin însă cu câțiva cenți dacă cumperi la pachete mai mari.

Eu îmi cumpăram în Germania la 20 de țigări, sau 21, nu mai știu exact câte erau pentru că nu am mai fost demult în Germania. Îmi ajungeau. Uneori ca să nu bat drumul degeaba până la un magazin mai îndepărtat îmi cumpăram pachete de 30 și îmi ajungeam pe cam 2 zile.

Acum sunt într-o dilemă existențială. Nu știu ce țigări să-mi cumpăr, nu știu pe ce țigări să trec. Prima marcă pe care am ales-o a fost Winston. Ceva m-a îndemnat să încerc și să trec pe Kent. Faza este că Kent miros mai frumos. Bine, orice fum de țigară nu este plăcut la miros. Pentru un fumător însă Kent miros mai frumos ca Winston, și au filtru bio, sau oricum ceva filtru care probabil nu afectează plămânul în mai mare măsură.

Orașul este oarecum depărtat de zona unde locuiesc. Să zicem că am cam 7 Km de la mine până la un Magazin mare ca Lidle. Și atunci cum fac? Îmi comand online. Le comand pe acestea.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank