Vina mea. Recunosc. Când mi-am cumpărat laptopul de pe Emag divinul de mine i-a instalat Windows 10. (De pe un stick bootabil făcut de mine la un PC al unei vecine).

Toate bune și frumoase cu excepția că mă grăbeam. În graba-mi fabuloasă nu am creat o partiție în plus. Așa că tot ce dețin, fișiere, poze, muzică, etc. se află în C. Ori în C rulează și dejecția lui Gates (în românește Fereastra, în engleză Windows.) Hai că poate nu scriu tocmai adecvat…minunăția din Valea Siliconului…acest minunat sistem de operare pe care acum am ciudă pentru că nu rulează naibii rapid.

Ori ca un foarte bun alergător de weekend, mereu în grabă și niciodată neprestând nimic mă enervez. Unde mai pui că se și închide naibii la 10-15 minute. Pac…Shut down […înjurătură!].

Bun! Cu speranța în minte că nu-mi citește vreo rudă, coleg/ă de muncă, prieteni, vecini sau orice altă persoană pe care am întâlnit-o blogul, am să continui dizertația. Chiar și cu virgule puse la întâmplare pentru că-s obosit și e ora 2:00 noaptea.

Nu-mi rămâne decât să refac stick-ul cu Windows 10 Enterprise. După această acțiune care dovedește cât sunt de deștept și bun cu mine însumi o să reinstalez Windows-ul și să creez naibi o partiție în plus.

Mai sorb o gură de cafea acum…și vă las cu bine sperând că ați învățat ceva la lecția asta. (Predată pe sistem – modul de noapte). Hai pa!