Mare diferență dintre fostul Windows 10 Home și Windows 10 Pro nu este, sau cel puțin nu o sesizez eu acum. Am avut un pachet de Word instalat care a expirat. Câmpul de jos din meniul de căutare e lipsă, Cortana lipsă.

Rulează binișor pentru un dispozitiv de 4GB RAM, care nu e SSD. Visul meu este să am un HP cu SSD care cred că se va împlini la un moment dat, pentru că am văzut că s-au ieftinit. Am experimentat cu un SSD acu’ vreo 3 sau 4 ani. Am instalat eu însumi Windows-ul pe el. De reținut faptul că pe SSD se instalează în alt mod Windows-ul.

Oricum există tutoriale pe net care te învață mai totul, de la cum se poate instala un Windows la cum se poate decoda un telefon sau stick, și așa mai departe.

L-am vândut pentru că pur și simplu nu mă înțelegeam cu tastele lui. O idee ar fi putut fi să-i cumpăr o tastatură separat prin fir sau bluethoot. Am preferat însă să nu o fac. Am luat în schimb un lat HP până la urmă, fără SSD, cu care m-am înțeles ani buni până a apărut o problemă la mufa de încărcare. Se supraîncălzea iar un depanator mi-a zis că treaba nu e de la mufă.

Aș fi curios dacă pot încărca HP-ul meu și prin alte metode, prin porturi sau ceva. Pentru că am înțeles că se poate.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank