Prezența la urne a fost mare. Întrebările din referendum pot fi considerate copilării. Este clar că poate nu cunosc pe deplin peisajul politic în toată suprafața lui. Dar ce se afișează la exterior mă dă pe spate. Cum poți pune întrebări ca astea?

E ca și cum ai pune la îndoială dacă pământul se învârte în jurul soarelui. NORMAL că nimeni nu vrea grațierea corupților. Însă tu dacă oferi și alternative acestei întrebări se găsesc fii sigur multe personae care să și conteste.

În ce țară trăim? Îmi e scârbă. Și încep tot mai des să sper că doar noi înșine cei de jos și de mijloc vom schimba țara în bine dacă vom fi uniți. Prin muncă multă, prin îndreptarea în direcții benefice a economiei, agriculturii, învățământului, sistemului medical, etc, care vor forța parlamentul să dea și să voteze legi pentru majoritatea, și legi practice care să ajute și încurajeze.

Ce vedem noi la TV e un serial care nu se mai termină. Unul interactiv. Banii adevărați și mutările grele se fac după perdea, când se stinge lumina.