Văzusem de curând un clip al unui cunoscut antreprenor american, creator de conținut, în care spunea că e posibil să adopte și el această nouă tehnică de a produce conținut. Scrii subiectul iar AI îți scrie articolul.

Recent i-am cerut lui Chat GPT din ăsta să-mi traducă o nuvelă scrisă de mine din limba română în limba engleză și a recunoscut că nu poate, că pot fi diferențe de cultură și alte chestii pe care el nu le poate procesa.

Eu am mai folosit pe ici pe colo AI la scrierea de articole mai ales la blogul pe care îl am în limba engleză.

Ciudată chestie este că mai bine citite sunt cele scrise de mine, nenișate și personale decât cele compuse de Chat GPT și inteligența artificială.

Din câte am înțeles se fac și training-uri despre cum trebuie folosit. Eu nu le văd momentan utilitatea acelor training-uri pentru că pur și simplu îi dai o comandă de genul Write me a 1000 words article about freelancing și el ți-l scrie, iar tu poți să-l publici, cu eventual mici intervenții unde ți se pare ceva dubios la text.

Dar mă gândesc că oricum omul are prioritate și din câte am putut observa articolele scrise de mașinăria asta nu sunt bine rank-ate de Google. Mai degrabă cele scrise de humanoizi. Cine poate ști cum va arăta viitorul. Ușor-ușor începem să ne obișnuim.

Voi folosiți Chat GPT uneori pentru articole sau vă ajutați de el?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank