Sunt băutor de cafea. Și nu de o zi două ci de vreo 20 și mai bine de ani. De pe vremea când frecventam liceul prima oră era de obicei la cafea la un bar din apropiere, sau cel puțin jumătate de oră înainte de a începe prima oră.

Gustul ei era desăvârșit, deși, nu era o cafea scumpă. Nu știu ce mă făcuse să ador mirosul și gustul acestei substanțe energizante.

Așa că de atunci am căpătat obiceiul de a bea cafea dimineața. Așa mă trezesc eu. De nu-mi beau cafea mă trezesc abia după prânz. Știu pentru că mi s-a întâmplat. Sunt pe picioare, mă mișc, muncesc, dar mașinal, și pot greși. Așa că, cafeaua e un ritual, la fel ca rugăciunea de dimineață sau făcutul patului, sau…

Nu este nimic greșit în a bea cafea iar cine este înpotrivă nici nu știe ce pierde. Cafeaua are numeroase proprietăți și beneficii. Elimină toxinele este diuretică, înlătură durerile printre care cea de cap, etc.

Consumul exagerat firește că nu este recomandat.

Până acum făceam cafeaua la ibric. Este cea mai bună, mai ales când este făcută la foc mic, este un deliciu, ce mai.

Am zis totuși să încerc și mașinăria asta de făcut cafea de pe Emag. Și să vedem, poate aduce ceva deosebit și diferit față de actualul meu mod de preparare al cafelei.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank