A existat o perioadă din viața mea în care mă epuizam fizic prin muncă, antrenamente, și psihic prin învățat. Eram la un momentdat lipsit de energie, vlăguit, fără poftă de viață, nedorind nimic, trăind artificial, nici măcar depresiv. Pentru că, ca depresiv nu faci nimic, sau nu întreprinzi prea multe acțiuni. Însă eu munceam pe rupte, mă antrenam, și așa mai departe, chiar dacă eram vlăguit complet.

Suplimentele nutritive m-au ajutat atunci, la vârst de 18 ani, și în anii dimprejurul acestei vârste, să capăt o oarecare energie, pentru a-mi putea reveni, pentru a putea munci.

La început mi-am cumpărat o cutie de Ginseng, la recomandarea vânzătorului de la plafar, deoarece făceam și sport. Mi-am cumpărat Polen, de la albine, acesta m-a ajutat foarte mult și îl găsiți AICI dacă vreți să vă cumpărați. Luam dimineața câte o linguriță, este un aliment, mai puțin obișnuit și este produs de albine. Are multe enzime, minerale și vitamine pe care organismul nu le produce. A făcut minuni.

Văzând că aceste suplimente îmi fac bine și mă fac să mă simt mai bine am mai cumpărat și altele recomandate în eforturi fizice intense și pe perioade lungi de timp, mai ales că eu trebuia să și învăț, fiind la liceu în acea perioadă.

Mi-am mai cumpărat Spirulină, care este o algă, și care mi-a ajutat la recuperare după lungi perioade de efort intelectual și fizic. Ceea ce mâncam, ceea ce mi se oferea de mâncat nu era o alimentație variată, care să acopere toate nevoile organismului. Nu putem spune că să mănânci doar cartofi prăjiți ani la rând acoperă nevoia creierului și a mușchilor de refacere, după efort intens și de lungă durată, care se întindea pe parcursul a 7-8 ani de zile.

Așa că am luat atitudine față de mine și mi-am creat o cură de suplimente naturale, nefarmaceutice, gen Polen din albine, care nu-mi puteau face rău cu nimic. Pe parcurs am mai auzit și de alte suplimente care te ajută și pot ajuta atât creierul cât și organismul, ele fiind în strânsă legătură.

Acestea pot ajuta mult mai ales dacă organismul are vreo lipsă (fie după eforturi intense pe perioade lungi și foarte lungi, burnout cum îi spunem noi acum) sau nu poate asimila ceva în mod natural, de exemplu vitamina B.

Uneori când faci efort fizic intens, și trebuie să faci și efort intelectual, nu-ți mai rămân rezerve, și organismul intră într-o perioadă de stres. Atunci organismul produce un hormon care induce neplăcere, care are efect catalitic, de distrugere a țesutului muscular și folosirea lui în scopul menținerii funcțiilor vitale. Acest hormon este necesar supraviețuirii, pentru că uneori putem fi în situații limită iar atunci acesta declanșează folosirea a ceea ce avem deja în corp, și care nu sunt rezerve. El se numește cortizol, și este numit hormon de stres.

Nu vrem să ajungem aici. Din acest motiv dacă simți că creierul nu-și mai face treaba, că uiți, te simți lipsit de energie sau nu te poți concentra, este bine să iei niște suplimente nutritive care te pot ajuta, care îți pot ajuta creierul. Nu este neapărat ca acestea să fie vitamine, sau farmaceutice, pot fi și diverse plante naturiste cum ar fi Spirulina, și care pe mine m-a ajutat mult. Comandă AICI Spirulină și fă măcar o cură recomandată pe prospect.

Am întocmit mai jos o listă cu cele mai eficace vitamine, minerale și suplimente nutritive care pot ajuta creierul. Oricum ar fi, înainte, chiar dacă majoritatea se eliberează fără rețetă, și pot fi găsite la plafaruri sau în farmacii, este bine să te consulți cu un farmacist sau un medic, mai ales dacă ai și alte afecțiuni. Iată care sunt cele care m-au ajutat pe mine:

# 1 Zincul

Zincul este un mineral care ajută creierul la cogniție, adică să gândească logic, corect. El nu ajută doar creierul, ci are și alte funcții, însă despre asta vorbim în acest articol, despre suplimente, vitamine și minerale bune pentru creier. Comandă AICI pe link zinc.

#2 Glutamina

Glutamina este un aminoacid cu funcții importante în creier. Îl putem numi nutritiv, adică furnizează energie creierului, mai ales dacă ai suferit de perioade de epuizare fizică sau psihică. Comandă AICI glutamină care se dizolvă în apă, efervescentă, cu gust de kiwi.

#3 Vitamina B

Cea mai cunoscută vitamină bună pentru creier. Are un rol important în învățare și în funcționare corectă a creierului. Putem spune că fără ea sau aflată în corp în cantitate mică, creierul nu funcționează corect, slăbindu-și funcțiile. Așa că această vitamină ajută.

#4 Lecitina

Este cunoscută și de studenți sau elevi. Ajută la retenția informației și la memorie de lungă sau scurtă durată. Este un oligoelement din ce știu, și se găsește și în oul de găină. O puteți găsi de cumpărat pe ACEST link.

#5 Ginseng

Este o plantă care crește mai mult în China, și este destul de scumpă, având numeroase beneficii. Printre altele ajută și creierul și sporește atenția, ajutând și memoria. Comanda AICI Ginseng!

#6 Spirulina

Pe mine m-a ajutat foarte mult acest medicament. Cu el m-am refăcut psihic și fizic după perioade foarte lungi de efort fără a lua pauze, fără deconectare. Spirulina este dintr-o algă marină și conține vitamine și oligoelemente. Are numeroase beneficii printre care și menținerea unei bune funcționări a creierului. Comandă AICI Spirulină!

#7 Polenul de albine

Este cu atât mai bun când este luat dimineața pe stomacul gol câte o linguriță. Are un gust care ajunge să-ți placă. Ajută mult creierul oferindu-ți o stare de relaxare în mod natural, pentru că este produs de către albine. Nu este același lucru cu mierea de albine ci se prezintă ca niște granule gălbui. Comandă-l intrând pe ACEST link!

Desigur, mai există și alte suplimente, minerale sau vitamine care te pot ajuta la revenirea de după perioade stresante, la menținere sau la îmbunătățirea funcției cerebrale, a performanțelor intelectuale și a stării de bine în general.

Multe din ele sunt plante sau produse apicole. Nu rămâne decât să le descoperi. Și nu uita, oricât de moleșit sau deprimat te-ai simți, luptă, ia suplimente, mănâncă, fă sport! La final, va fi bine! Garantează subsemnatul!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.