Pe vrema când eram eu la liceu, în clasa a 12-a, adică prin 2003, erau două opțiuni, sau poate trei. Fie mergeai la facultate, fie mergeai la mănăstire, fie făceai armata. Eu am vrut pe atunci să merg la facultatea de artă. Pentru că nu mi s-a dat voie de către părinți am fost recrutat de armată, obligatoriu.

Așa era pe atunci trebuia să faci armata în mod obligatoriu dacă nu mergeai la facultate. Un prieten s-a dus la mănăstire și a scăpat de armată. Alții mai aveau pile și dădeau bani grei să-și scape odoarele de culcaturi, târâșuri, sectoare și plantoane. Eu am făcut satisfăcut stagiul militar.

Acum, suntem în 2022. Armata nu mai e obligatorie și nu a mai fost de mult timp. Oamenii, fete băieți, bărbați, femei, se duc să muncească la corporații pe mii de EUR. Militarii primesc doar câteva sute amărâte de lei. Atunci, după părerea mea aș recomanda să meargă corporatiștii să meargă să tragă cu pușca dacă vine războiul, pentru că ei iau banii cei mai mulți și sunt deștepți. Ei să sape tranșe, aka șanțuri.

Sunt militat în rezervă, pentru că am livret militar. În cazul în care sunt chemat la vreo unitate, trebuie să mă duc. Am ceva probleme medicale iar asta m-ar putea scăpa de o înrolare forțată. Însă dacă mi se cere și mi se dă ordin să lupt nu am ce face, pentru că dacă nu-ți servești țara pe timp de război se numește trădare. Iar trădarea de țară se pedepsește aspru, pe timp de război, cu moartea. Așa, ca să știți.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank