Trăim vremuri grele chiar dacă unii nu le simt. Lumea începe să fie tot mai atentă cu banii și cheltuie din ce în ce mai puțin în timp ce majoritatea prețurilor cresc. Nu intenționez să vă stresez și să vă înspăimânt ci doar să vă fac să fiți mai atenți la cum și ce faceți. Nu e cazul să faceți credite și e cazul să cheltuiți mai puțin.

Răazboiul nu e departe de noi iar după alegeri nu se știe ce naiba o să mai fie și ce ne rezervă viitorul. Cică alinața PSD-PNL a iești într-un sondaj ca, câștigătoare și este cel mai probabil că ei vor câștiga. Următorii sunt extremiștii de la AUR. Oamenii sunt tot mai disperați. Uneori îmi îndrept privirea spre mine și mă simt vinovat că cheltui cam mult, ce-i drept din banii munciți de mine dar cam prea mult pe mofturi, gen țigări.

Viitorul e incert și se poate investi în aur acum, în aur fizic, și nu în imobiliare care la o adică la un război doamne feri pot fi transformate în rămățițe. Se poate genera instabilitate. Nu este exclus să avem parte de teatre de război la un moment dat și la noi în țară și din acest motiv cred că cel mai sigur e cu banii la ciorap, la saltea, sau nah…în bancă.

E cam haos în lume și în țară, toți puși pe ceartă și scandal și nu vezi pic de diplomație între partidele politice, nu vezi un front comun pentru bunăstarea țării, deși am avea nevoie de acest lucru prima dată.

Mă gândesc la ăștia micii de tot ce vor face în viitor. Cum se vor descurca, căci cu tabletele nu poți planta copaci și nici nu poți face agricultură. Vor rămâne probabil o parte care se va ocupa încă de creșterea animalelor, agricultură și zoothehnie altfel cine să producă hrană. Să importăm? Și or să fie toți o generație de TikTok-eriști, IT-iști și OnlyFan-iste.

Nu judec pe nimeni. Mulți tineri de tot muncesc încă și asta e bine. Am lucrat și ospătar, și taximetrist, am săpat și șanțuri la viața mea, știu să dau cu lopata, nu sunt afon de muncă fizică, însă îndată fac 40. Și nu mă gândesc să-mi schimb meseria, deși uneori…

Ca și concluzie. Păstrați banii, nu mai cumpărați nimic de lux, nu mai investiți în acțiuni și imobiliare, nu mai faceți rate, pune-ți banul deoparte și puteți cumpăra și nițel aur dacă vă permite bugetul, pe perioadele de instabilitate este o investiție bună.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank