Vulpea albastră e un nume de cod dat poveștii. Nu e recentă însă consecințele ei se întind și până în ziua de astăzi.

O să încerc să fiu pe cât de sincer pot.

Povestea începe cam așa. Merg la psiholog, trimis de maicămea, pentru un consult. Simplă anxietate.

Trec ani. Mi se administrează un tratament experimental, și nu oricum, ci doza de pe o lună într-o singură zi.

Firește că am luat-o razna și m-a apucat pe unde eram. Și anume într-o sală de așteptare la spitalul de urgență.

Eram dereglat subt influența injecției, mai bine zis efectelor sale adverse.

Am înebunit și am comis niște fapte. Responsabilitatea pentru actul medical greșit mi s-a acordat. Așa că am fost judecat și condamnat. La tratament medical obligatoriu. Sunt 8 ani de-atunci. Iar pentru un act medical greșit, și pentru faptul că am fost folosit drept copbai îmi mai trag și ponoasele.

Mai precis trebuie să dau cu subsemnatul și să iau tratament medical obligatoriu. Lucru care îl și fac, deoarece mi-a intrat în reflex și am devenit dependent. Intru în sevraj dacă nu le am.

Despre descinderile procurorilor făcute la spitale de psihiatrie, falsificarea de semnături și pacienți folosiți drept cobai s-a scris și AICI.

Cam asta e vulpea albastră.

Update: Mai țin să menționez faptul că pe timpul meu la încadrarea în armată se dădeau teste psihologice. Pe care le-am luat. Așa că am făcut armata la pompieri, am ținut armă în mână, la trageri. Am terminat stagiul militar cu brio. Și n-am omorât și nu am împușcat pe nimeni. Terminând armata chiar cu gradul de fruntaș. Ceea ce se poate dovedi prin acte – livret militar, diplomă de pompier, recomandări de la superiori (comandanții de unități), etc.

Am făcut armata la MAI și m-au găsit sănătos. La ei eram bolnav. Cum vine asta? Ne jucăm cu oamenii?

Nu acuz pe nimeni de greșelile mele. Țin totuși să-și recunoască vina cei care mi-au administrat porcăria aia și într-un mod și greșit, o doză care pe o persoană mai slabă ar fi omorât-o.

Ceea ce este mai rău este că nu am dovezi.

Cum și voi vreți să mâncați o pâine ca medici psihiatrii și populația care are nenorocul să ajungă pe mâinile voastre și să nu aibă vreo boală, vrea.

Dacă e lagăr de concentrare și se lucrează murdar, atunci vă intru în joc.

Însă vă fac.

Dacă e vorba să adoptăm stilul mafiot, ne adaptăm, nu-i problemă.