Astăzi a fost o zi bună per total. Am avut o zi mișto la locul unde se desfășoară majoritatea activității mele, adică la afacerea de familie. Am făcut vânzare, asta e important. Așa că au intrat bani în bugetul familiei.

Am fost în pădure și am adus lemne pentru foc. Inițial doream să fac sport. Ieri am terminat de citit un manuscris scris despre antreprenoriat. Astăzi am început o carte scrisă de Haruki Murakami.

Deși nu sunt în cea mai bună perioadă a mea totuși îmi fac treaba și scriu, furnizez material. Cu toate că scriu acum despre viața mea nu o fac la modul optim, sunt conștient de asta. Când spun optim mă raportez la propriile convingeri despre scris, adică nu o fac expunându-mi viața intimă, și intimitatea interioară. Cel puțin nu la modul în care am făcut-o până acum.

Scriind exact gândurile mă eliberam. Mă simțeam liber în timp ce scriam. Sunt conștient că acest lucru este un fapt care nu se pretează la orice persoană, la orice scriitor, sau la orice om din oricare categorie. Când spun fapt, mă refer la libera exprimare. La libera exprimare a gândurilor. S-ar putea să învăț să fiu mai reținut fără ca acest fapt să mă afecteze. Uneori noi oamenii suntem foarte afectați, ne este milă de noi înșine.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL