Că poate or învăța ceva urmași din asta și le-o fi de folos.

Scriu de pe un Samsung A20e. Laptopul e bușit, kaput.

Plugin-urile (modulele) sunt la locul lor, updatate toate.

Cel mai important în momentul acesta mi se pare WPvivid Backup Plugin.

Am opțiunea de a trimite backup-urile direct în Drive, că mai am ceva spațiu moka acolo.

MailPoet 3

Își face treaba de minune. Până la 1000 de subscriberi e free. E cel mai tare după părerea mea. Dacă vreți să-l încercați o puteți face aici.

WP Fastest Cache Premium

Pe ăsta l-am cumpărat de la engelzi. Undeva la 25 lire parcă m-a costat. Merită pentru că văd diferența cu el și fără el pe tooluri de testare ca Pingdom Tool sau GTMetrix. Cu el e bine, fără el, e dezastru.

Quick Adsense

Cu ăsta afișez bannerul de la sfârșitul articolului. E mokăciune și îmi câștig jumate din țigările pe care le fumez într-o lună.

În mod normal era pentru AdSense, da’ poți pune ce banner vrei.

OneSignal Push Notifications

Pentru cei care vor să fie pe fază când postez chestii live, în direct. Cum e postat articolul cum primesc notificare pe telefon și-l pot citi.

Mai am și altele dar acestea sunt cele mai importante. Desigur mai sunt cele de la Avada, tema pe care o folosesc, dar alea nu sunt disponibile decât cu template la un loc, sunt parte din temă.

Pe de altă parte trebuie să-mi organizez vizual display-ul mobilului. Prea mult mă încurc când vreau să postez pe blog, Twitter sau să deschid vreo aplicație gen Scribd. Nu sunt organizate pe categorii.

Le voi pune cât mai la îndemână să nu stau 5 secunde să văd pe ce icon să apăs.

Poate și din cauză că am tot schimbat telefoane nu vreau să mă atașez așa că am încercat să nu memorez nimic, să nu mă obișnuiesc cu el, ceea ce probabil contrar voinței mele și din necesitate se va întâmpla

Urmează să fac un back-up complet. Hosting-ul mie plătit până la primăvara viiitoare din încasările de luna trecută. Și nu a fost chiar ieftin, undeva la 400 lei. Însă merită pentru că ie mulți GB ocupați. Și-s două site-uri pe același server.

Ați făcut ceva treburi administrative cu blogul în afară de scris? Ce pluginuri în plus recomandați?