Rar scriu postări motivaționale aici. Dar atunci când le scriu, o fac din suflet și chiar cred în ele.

Uneori în viață lucrurile merg prost. Poate ți-ai dat demisia de la ultimul loc de muncă și nu ai bani pentru facturi. Gândește pozitiv. Fii absolut convins că va fi bine. Și chiar așa va fi. E de ajuns un singur gând. Doar pentru o secundă gândește pozitiv și asta va influența situația în bine. Sau va lua o întorsătură neașteptată într-o direcție benefică.

Crede-mă nu scriu de nebun asta. Scriu pentru că am experimentat asta pe propria-mi piele. Sau mai bine zis pe propria gândire.

Multe situații din viață care arată rău la început îți oferă o situație mai bună decât cea pe care o aveai înainte. Chiar și dintre cele mai tragice.

Depinde foarte mult cum vezi situația. Poți să faci limonadă din lămâi sau poate situația în sine se poate schimba în cea care ți-ai dorit-o tu astfel încât să fie totul bine.

Fă un experiment acum dacă ai o problemă care te macină și forțează-te să crezi că va fi bine. Apoi mai vorbim peste o oră, o zi, o săptămână sau o oarecare perioadă de timp. Și vei vedea că se rezolvă.

Nu sta nici tu cu mâinile în sân. Dacă ai pierdut de exemplu cheile de la apartament și ai intrat în panică, mergi și caută-le. Mai rar o să ți le aducă cineva pe tavă. Acesta e al doilea principiu pentru a fi bine: acționează pentru a schimba situația în bine.

#1 Gândește-te că va fi bine

#2 Acționează

Baftă! Vei reuși!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.