Și parcă mai contează…Nu știu cum s-a făcut dar orașul în care locuiesc (Gura Humorului) a crescut mult în ochii mei și probabil și în ai altora. Ca oameni maturi știți că acest lucru…dezvoltare, modernizarea, etc, nu se face fără sacrificii. Unele demne de cartea recodurilor. Primarul sub care s-au făcut aceste dezvoltări?…Marius Ursaciuc. Pe cine o să aleg la viitoarele alegeri? Nu știu. E mult de astăzi până mâine.

Țara aceasta ar fi trebuit să fie rachetă la câte resurse avem. Interesele personale au fost puse pe primul plan sau doar poate lipsa de curaj, discernământ, lideri capabili și alte amănunte care nu mai contează.

O să fie bine îmi tot spun. Dar trebuie, pardon, nu trebuie, e bine de știut că fără lideri puternici și capabili de orice sacrificiu în România actuală și prezentă nu prea putem face nimic ținând cont de prezent și de context. Uniunea a acaparat majoritatea țărilor care au ceva de spus și care au individualitate și spirit național. Dacă ar fi vreun referendum la care să se voteze ieșirea pe bune din UE și ruperea legăturilor cu țările nesănătoase pentru noi (cam ca în Brexit) aș vota. Dacă ar fi pe bune. Dar multe lucruri nu sunt. Nu sunt pe bune și slujesc doar interese. Multe obscure.

O să fie bine!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank