Următorul website de sondaje de opinie pe care vreau să vi-l recomand este Ipsos I-Say. Este un website foarte bun pe care poți câștiga sume frumoase de bani. Nu te poți întreține firește doar din asta însă dacă vrei poți să faci un venit suplimentar frumușel atunci când nu ai de lucru.

Poți să-ți ocupi timpul liber cu completarea de sondaje de opinie pe acest website și câștiga bani decât să stai degeaba, la bârfe sau jucând diverse jocuri care nu-ți aduc nimic.

Înscrie-te AICI pe Ipsos I-Say și câștigă și tu.

Este foarte simplu, te înscrii cu adresa ta de email, îți faci cont adică, apoi aștepți să primește sondaje la care să răspunzi.

Invitațiile de sondaje le primești pe mail dar îți poți verifica și contul de I-Say direct de pe pagina principală Ipsos I-Say pentru a vedea dacă ai sondaje noi la care trebuie să răspunzi sau nu.

Participarea nu este obligatorie și dacă vrei să răspunzi răspunzi, dacă nu, nu.

La cele mai multe sondaje te vei califica. Cu cât răspunzi la mai multe sondaje cu atât recompensele sunt mai mari și mai numeroase.

Plata se face prin PayPal sau vouchere.

Interesul tău este să te califici și să răspunzi la cât mai multe sondaje care pot fi întrebări despre produse sau servicii.

Dacă nu te califici la un sondaj sau mai multe nu trebuie să îți pară rău pentru că urmează altele.

Așa că nu mai sta pe gânduri și înscrie-te AICI pe I-Say sondaje de opinie plătite și câștigă bani și tu completând sondaje de opinie la fel cum am câștigat și eu. Mai ales în timpul liber când nu ai ce face. Decât să-ți pierzi timpul cu alte prostii mai bine câștigi un ban în plus, pentru familie, pentru un obiectiv financiar, pentru următorul tău telefon mobil sau pentru orice altceva îți mai trece ție prin cap.

Mai jos și dovezile în imagini precum că cei de la Ipsos I-Say m-au plătit:

 

blank