TGM Panel este un site de sondaje de opinie care chiar te plătește pentru a răspunde la sondaje de opinie. Este testat, l-am folosit, și chiar efectuează plata în contul de PayPal. Suma minimă pe care o puteți retrage la o singură retragere este 3 EUR iar cea maximă 20 EUR. Retragerile se fac din panelul site-ului și ajung cam într-o săptămână în contul tău de PayPal.

Desigur, poți face mai multe retrageri a câte 20 de EUR, totul depinzând de cât de multe sondaje ai completat și de câte puncte ai acumulat în cont. Un punct este echivalentul a 1 EUR.

Plata per sondaj este între 0.30 EUR și 1.20 EUR. Poate nu este o sumă foarte mare însă în timp se adună. Iar dacă îți faci cont și pe mai multe site-uri de genul s-ar putea să se adune o sumă care chiar ți-ar prinde bine.

Ce este important lîn legătură TGM Panel și cu alte site-uri de genul acesta despre care am scris AICI, este faptul că trebuie să continui să completezi sondaje până faci suma de retragere. Chiar dacă poate primești un sondaj pe săptămână uneori sau chiar poate dacă nu te califici la vreunul, continuă să încerci să răspunzi. Și nu te lăsa până nu aduni suma de retragere.

Vei vedea astfel că satisfacția este mare când banii îți intră în contul tău de PayPal. Și asta pentru că este o muncă ușoară (a răspunde la sondaje) și pe care o poți face din fața laptopului, de la tine de acasă, sau de pe telefon cât așteți un mijloc de transport. Așadar poți munci de oriunde și valorifica timpul liber, timp pe care altfel l-ai fi pierdut.

Înscrie-te AICI așadar pe TGM Panel și începe să câștigi și tu bănuți, online. Iată mai jos câteva dovezi precum că cei de la TGM chiar plătesc.

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank