Am observat un nou trend pe blogurile de dimensiuni medii, și chiar mari: să nu mai scrii zilnic. Dacă uneori puteai vedea și câte trei ditamai articole scrise, acum dacă se mai postează o dată la două trei zile.

Există câțiva bloggerii serioși care încearcă să ducă steagul sus și să posteze zilnic. Nu trece zi să nu intru pe blogul lui Marius, să văd dacă mai e ceva nou, gen știre, eventual mai las un comment. Îmi place că e serios și se ține de treabă. Din acest motiv și are succes. Și știu că dacă intru găsesc articolul acolo.

Am observat că și pe blogul siblondelegandesc.ro  a Mirunei, un personaj din online pe care îl îndrăgesc se postează mai rar. Îmi place cum scrie.

Pe mine Google m-a taxat groaznic în ultima perioadă. Am avut o absență de vreo 2 săptămâni. Două săptămâni nu am postat nimic și mi-a scăzut numărul de unici cu 30%.

Dacă la început în blogging e vervă, e pasiune, e determinare, toate astea se duc pe apa sâmbetei după ce apar chestii care ne dislocă din online. Or practic, ca blogger care se respectă, care ți-ai asumat, nu e prea Ok să-ți dezamăgești fanii.

Ți-ai obișnuit fanii să postezi zilnic? Când nu vor găsi postarea din acea zi acolo, vor face o față tristă în fața monitorului sau display-ului.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank