Nu m-a găsit inspirația la birou așa că nu am mai scris. Chiar nu am fost la biroul fizic, ori acolo mă pot concentra cel mai bine. Motivul este că am avut mai mult de muncă la job. Uneori mai scriu și de la job când am timp.

Cele mai bune și citite articole au fost cele scrise când eram pus sub presiune, sau când mă motiva ceva cum ar fi banii.

În timp ce la articolele de genul copyrighting au scăzut numărul de vizite, la articolele scrise pentru a-mi direcționa nervii și a-i transforma în ceva util pentru mine și/sau altcineva a crescut numărul de vizite.

Nu am mai scris de mult articole care să fie citite de mulți și foarte mulți vizitatori. Dacă înainte aveam un scris care combina subiectul, cu scrisul ferm concentrat subiect, cu titlu corespunzător, acum am început să scriu dezinteresat, relaxat, mai mult creativ. Acest lucru se vede în statistici care au scăzut.

Când revin sau când îmi revin? Cine știe… Prin stările alea care generau cuvinte pe care le așezam într-un mod care generau articole foarte citite nu aș mai vrea să trec. Nu știu dacă aș mai rezista acelui gen de tensiune psihică. Eliminam „suprapresiunea” scriind. Și când făceam asta ieșea un articol bun sau foarte bun. Uneori, rar, oboseam de la scris. Nu am dus niciodată treabă asta la extrem adică să obosesc în ultimul hal. „Punctam” și „plecam” mai departe.

Nu mă cred un AS al scrisului dar cu toate astea am avut cerințe de Advertoriale. Blogul meu nu e cunoscut și nici nu îmi doresc asta. Îmi doresc să-l am mereu că pe un loc unde pot scrie pentru public fie el mare sau mic, ca un loc unde să-mi las scrierile pentru urmași pentru cât mai mulți ani.

Voi cum stați cu statisticile pe Google Analytics? Au scăzut și la voi nr. de vizitatori?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank