Discutam ieri cu taică-miu prin mașină că armata nu mai e cum era. Și nici majoritatea tinerilor după ce termină școala nu mai sunt cum au fost. Cât sunt liceeni mai toată lumea îi înțelege. Sunt tineri, trebuie să-și trăiască adolescența. Ajunși însă la vârsta maturității știu tineri pe care încă îi mai spală măsa pe la p*****.

Vă vine a crede sau nu, e real, au 24 de ani, și mama lor le mozolește  p***. Mi-a venit să zâmbesc mai ales pentru faptul că băiețelul nu avea nici un complex cu asta. Adică…așa trebuie :-)) e în firea naturii să te sple măta pe la coconeț. Și ce e mai plăcut decât asta :-))

E greu de crezut și nici eu nu am crezut însă faptul e real.

Mi-aduc aminte cât de greu mi-a fost și cât de greu le-a fost unora din garda veche. Ăștia nu o să moară niciodată.

Nopți nedormite de gardă, ziua instrucție cărând după tine câte 60 de Kg cu care alergai de dimineață până seara.

Acum armata nu mai e ce a fost, fac două luni și gata, sunt militari.

În fapt sunt niște pufoși pe care îi bate vântul. Mai sunt și moștenitori ai vechii tradiții, poate transmise din tată-n fiu, care mai știu cu ce se mănâncă. Restul știu doar să poarte uniforma curată și să-și taie unghiile la timp. E tot  ce au mai învățat.

UE vrea armată comună. Și deși mi-aș dori ca tinerii ajunși la vârsta maturității să meargă în armată, sau cel puțin să fie plecați de lângă mămica vreun an măcar, acum poate nici nu mai are rost. Că sunt mobile și WhatsUp, și tot poți vorbi cu mami ca să-i spui că don Caporal te-a pus culcat.

Sursa


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank