Treaba cu sustenabilitate mi se pare în mod ciudat poate pentru voi un pic comunistă. În sensul rău. Izvorâtă din creste comuniste. Iar inventatorii și promotorii ei niște fii sau fice de comuniști îndoctrinați și îndoctrinatori la rândul lor. Probabil încă dependenți emoțional de părinți. Probabil setați de ei la modul nașpa.

Deși prin corporații, companii și departamente ce promovează acest lucru se cred noi. Însă ciuma roșie e veche. Iar de pierit se pare că nu piere așa ușor. Același șoarec doar că e alb.

Sustenabilitatea este în opinia mea ceva creat pentru și mai mult venit. Pentru a mai spăla din imaginea unor companii de căcat care nu fac decât să ciordească de la amatori. De la hoții amatori. Măcar atât trebuie respectat, faptul că sunt niște hoți profesioniști. Că au etica hoție și sunt cinstiți, nu mai știu. Companii precum cele din gambling, ș.a.m.d varsă bani în sustenabilitate. Produse procesate sunt sustenabile. Iaca imaginea este spălată. O haină curată care poate mai ține până la următoare dată.

Treaba cu sustenabilitatea, în opinia mea, este construită în mod expre pentru spălare de imagine și pentru bani. Cei care au de câștigat cel mai mult sunt companiile care produc asemenea produse. Mă refer la câștig în bani și imagine. Dar cum imaginea bună aduce bani…tot în bani. Că până la urmă în asta se traduce totul…bani.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank