Am aflat despre TransferWise atunci când mi-am alimentat contul pe Mintos. Mintos este o platformă de investiții în imobiliare sau diverse afaceri. Este o platformă sigură care plătește. Acum depinde și de cât de multe riscuri îți asumi tu. Pentru un risc 0 poți câștiga cam 10-12 % pe an dobândă. Firește că trebuie să umblii la butoanele alea pe site și să setezi genul acesta de investiții cu risc 0.

Eu am încercat și funcționează. Însă cu sume mici să văd ce și cum. După părerea mea la sume mai mari gen 10.000 EUR ar fi profitabil. La 10.000 EUR investiți pe Mintos poți câștiga 1000 – 1200 EUR pe an. Ceea ce reprezintă o sumă măricică dacă este să ai în vedere că nu faci nimic altceva decât vreo jumătate de muncă la PC în care alegi în ce să investești și să setezi de acolo risc 0.

Dacă este să luăm însă în considerare sume mai mari precum 100.000 EUR ar însemna un profit de vreo 10.000 pe an. Ceea ce echivalează cu un salariu pe lună, câștigați pe această platformă. Platforma se numește Mintos, cum am mai spus și îți poți face cont AICI.

Pentru a alimenta această platformă ai nevoie de un serviciu de transfer bani. Cel mai eficient și cu comisioanele cele mai mici pe care eu l-am folosit este TransferWise. Transfer rapid. Schimb valutar rapid. Banii ajung relativ repede în cont. Comisioane minime. Am găsit dintre variantele posibile de a alimenta Mintos, TransferWise ca cel mai rentabil. Așa că nu ar strica nici să-ți faci un cont pe TransferWise AICI. Au și card la o adică la cerere. Și banii îi poți retrage în bancă la tine, fără comisioane exagerate.

Eu zic că ar fi bine să încerci cât mai multe chestii să experimentezi și să vezi ce ți se potrivește. Cum citisem de-altfel și într-o carte de educațier financiară…nu trebuie să-ți fie frică să te ocupi de mai multe chestii de-odată pentru a face bani mai mulți. Vei vedea că oamenii foarte bogați nu au doar o chestie cu care se ocupă ci mult mai multe.

Nu zic că trebuie să fi bogat. Poate nu asta îți dorești neapărat. Însă să ai succces și tot ce îți trebuie pentru a-ți întreține familia și pe tine însuți nu este un lucru chiar așa de rău.