Nu prea am avut treabă cu transferuri de bani pe extern de pe card decând cu Mintos, o platformă de investiții.

Ce este de fapt Mintos? Mintos este o platformă P2P. În care tu împrumuți bani, și primești dobândă.

Partea faină la Mintos este faptul că poți alege investiții cu risc zero. Adică nu-ți pierzi banii. Cele mai multe investiții cu risc 0 îți oferă o dobândă de 10-12%. Ceea ce e mișto la sume mari.

Chestia este că trebuie să bifezi de acolo și să alegi opțiunile respective. Nu e mare lucru.

Eu am testat platforma. Și într-adevăr mi-au plătit. Dobânda a fost undeva de 8%. Ceea ce nu e chiar rău, ținând cont de faptul că banii nu aveam cum să-i pierd, eventual erau doar blocați.

Investițiile pe Mintos trebuie făcute pe minim un an de zile. Parcă erau ceva și pe șase luni. Nu mai știu sigur cum funcționează chestia, dar dă un oarecare randament în momentul de față. Și parcă m-aș apuca iar de investit. Dar de data aceasta sume mai consistente.

Așa că dacă vrei să investești în in Mintos te poți înscrie AICI.

Și acum ajung și la titlul articolului. Cum faci transferul? Cel mai bun, eficient, sigur și rapid (30 min banii în cont) este TransferWise. Convertește automat monedele și acceptă și sume mai mici. Așa că dacă vrei să investești în Mintos folosește TransferWise pentru a depune banii.

Banii îi poți pune de pe card pe TransferWise cu un comision minim. Apoi de acolo pe Mintos. Peste un an, dacă pui spre exemplu 1000 EUR, la un randament de 12% ai 120 EUR. La sume mai mari de 10.000 EUR, ai 1200 EUR. Ceea ce nu e chiar de ici de colo. Înscrie-te AICI pe TransferWise pentru a transfera rapid bani cu minime comisioane și în timp rapid.

Personal cu el m-am obișnuit, e foarte intuitiv și ușor de folosit iar procesul de verificare nu este costisitor.

TrasnsferWise