Prețurile la alimente și taxele cresc incredibil de mult și de repede, și de data aceasta nu doar la nivelul unei țări ci la nivel mondial. Proteste se fac și în Germania. Lumea e din ce în ce mai pusă pe harță. Să nu uităm de lovitura de stat nereușită din Turcia.

Lumea e din ce în ce mai dispusă la îndoctrinare din cauza sărăciei pentru câțiva lei sau câteva pungi cu făină. Și nu toți marii lideri sau viitori lideri sunt pacifiști. Știm doar despre Putin sau luptele din Fâșia Gaza.

Mărcile, bancnotele nemțești, de dinaintea războiului se devalorizase atât de mult încât se tipăreau în neștire fără să aibă aproape nicio valoare. Erau sacoșe de bani date pentru o pâine. Sperăm că nu se va ajunge la fel cu Euro. Totuși presiunea crește. Multe persoane au credite pe care nu le vor putea plăti vreodată, sunt îngropați în datorii.

La noi în România situația nu e prea roz. Cine are bani mulți are, și cheltuie mult. Cine nu are rabdă pentru că nu-i ajung poate nici de la un salariu la altul. Există câțiva privilegiați care au avut noroc și au reușit oarecum să țină capul la suprafață. Cei mai mulți oameni și afaceri de succes au legătură cu corupția la nivele înalte, pe scări ierarhice, cu bani spălați și cu criminalitatea.

Ce vedem la TV e can-can și arestările se fac cu aprobarea tot a unor corupți. România e coruptă, țara nu mai este a noastră, ce ne mai ține împreună fiind poate limba asta atât de frumoasă, ținutul mirific și familiile cu bătrâni pe care nu îndrăznim să-i lăsăm pentru a ne lua lumea în cap și a pleca pentru totdeauna din ghena asta de gunoi care e România, pentru că suntem și depozit de gunoaie.

Situația este atât de disperată pentru mulți încât aleg să intre în partide extremiste și sunt dispuși la orice, la violență, la războaie, doar pentru că nu mai au bani, identitate, apartenență și vor să se simtă ai cuiva. Oamenii în situația aceasta sunt ușor manipulabili și pot fi hipnotizați cu disursuri și idei la fel cum o făcea Hitler. Să sperăm că de data aceasta zicala Istoria se repetă să nu fie adevărată.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank