Cred că cel mai fain lucru pe lumea asta este pasiunea pe care o ai. Pur și simplu te refugiezi în ea și uiți de problemele trecătoare atunci când le ai.

Mie îmi place să pictez și să desenez și evident să scriu. Într-o vreme mă ocupam mai des și chiar dacă timpul nu-mi mai permite nu am uitat această mică plăcere a mea. Nu este ușor să stai câte patru ore în fața unui șevalet și să pictezi ceva. Multă lume crede că pictura e ușoară și trebuie talent.

Trebuie talent dar cel mai mult trebuie muncă și răbdare. Din câte picturi am făcut cu scopul de a vinde mi-a rămas doar una în rest le-am vândut pe toate, desigur nu la prețuri foarte mari dar a fost o confirmare pentru mine că munca mea este apreciată și acest lucru îți dă un sentiment de satisfacție.

A nu se confunda munca cu pasiunea. Dar nu ar fi frumos să facem doar ce ne place, să ne ocupăm doar cu ce ne place și să trăim din asta? Multe lume ar putea face asta dar când pui banul drept idol muncești pentru el pentru un dram de fericire falsă. Cu banii din muncă cumperi lucruri sau servicii care îți dau doar sentimentul că ești fericit. Făcând ceea ce-ți place ești cu adevărat fericit. Desigur că poate fi și greu să te preocupi de pasiunea ta dar măcar ești satisfăcut.

Un antreprenor din USA zice că a crea conținut este o chestie de care nu ne va părea rău peste ani. Eu acum fac ceea ce îmi place…scriu și acest lucru îmi dă un sentiment de satisfacție. Dacă pasiunea ta sunt afacerile și să faci bani atunci fă asta dar nu nu te pune în jug și trage fără să-ți placă ceea ce faci măcar 80%. Ideal ar fi să fii preocupat și să-ți placă 100% ceea ce faci.

Tu ce pasiuni ai?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank