Cum era vorba aia?…toate oportunitățile „put” a muncă, de aia nu e toată lumea bogată. Și într-adevăr așa e. Există în zilele astea acces la net și un telefon sau calculator în mai toată casa, sau unde nu e, se poate pune, și cu astea poți munci și aduce bănuți în casă.

Și în offline tot așa e. Când e vorba de muncă, mai puțină lume se aruncă, deși există posibilitatea de a munci în afară pentru mai mult, mulți preferă să rămână aici, pentru că acolo știu că-și vor rupe spatele. Da, am fost plecat în afară la muncă, e greu, însă răsplata bănească e pe măsură.

Citeam un articol pe un site din ăsta de știri false (că nu știu cum sunt astea și cine le reglementează), că pentru bani nu trebuie să muncești, ci doar investești într-o companie de renume (dacă vă spun și care începeți să zâmbiți).

Realitatea e alta. Pentru bani se muncește, și încă mult. Vestea bună e că o poți face și cu drag sau fără plictis și că, și că munca grea, are și părțile sale bune.

Când muncești mult și din greu rezultatele se pot vedea și peste zeci de ani, nu doar pe moment. Există așa ca un fel de karma iar când muncești din greu ani de-a rândul peste alți ani te poți trezi că faci bani, și încă mulți. Nu știu cum să vă explic altfel, dar așa e.

Munca înnobilează pe om se spune. Și asta e realitatea. Eu când eram cu canciocul și mistria în centrul orașului zidind țin minte că o persoană importantă din oraș a trecut pe lângă mine și m-a felicitat.

Poate aș fi meritat sau aș fi putut mai mult, pentru că aveam un liceu, un BAC luat, însă asta alesesem, construcția de case, neștiind pe atunci de consultanță în carieră sau neavând pe nimeni care să mă îndrume.

Cu timpul m-am băgat pe alte domenii mai soft din punct de vedere al șalelor, nu mai prea puteam ridica sacii de ciment câte doi pe spate, dar cu stres, pentru că lucram cu capul.

Și cum eram învățat din timpul școlii cu învățatul dinaintea examenelor, mi-a fost mai ușor. Poate și de aia se spune că cine are carte, are parte. Nu strică să înveți bine la școală, să citești, să înveți limbi străine, limbaje de programare sau orice alt skill. Apoi, muncești, și vei avea bani.

Nu mai țin minte ce am făcut prima oară cu primii mei bani munciți dar cred că i-am dat familiei sau mi-am luat hrană.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank