Atunci când vine vorba de o afacere prioritar este cel din exterior și nu banii. Când pui banii înaintea serviciului inevitabil ajungi la faliment. O spun eu și au spus-o și alții înaintea mea. Clientul nostru, stăpânul nostru, este o vorbă veche și încă valabilă, chiar dacă poate puțin modificată.

Căpușele pică singure. În cazul în care ai concurenți la afacerea ta care vor doar bani nu-ți fă griji, după ce își vor fi făcut ceea ce au de făcut, vor pica singuri, la fel ca căpușele, care după ce sug destul sânge, pică, umflate.

Într-o afacere care se dorește de succes cel mai important este să fii tu primul, ca CEO, patron, proprietar de afacere sau ce nume or mai fi existând, să fii tu primul muncitor, primul care dorește ca clienții să se simtă bine, care dorește ca oamenii să se simtă bine împrejurul lui.

În cazul în care faci contrariul inevitabil vei pica. Pentru că ceea ce contează este mood-ul și nu banii care oricum sunt doar niște hârtii pe care dacă nu ai omenie ori rămâi fără ele ori nu-ți vor ajunge niciodată. Mulțumește-te cu puțin dacă vrei cursa lungă care te duce până la capăt. Odată ce ți-ai format un stil de viață periculos de cheltuitor, cheltuind bani pe mașini de fițe, pe obiecte și lucruri doar pentru a impresiona și a fi respectat, inveitabil acestea consumă bani în loc să aducă și urmează falimentul.

Așa că atunci când începi o afacere, nu căuta să impresonezi pe nimeni prin haine sau mașini, pentru că astea îți iau din buzunar și nu îți dau. Fiecare om are în el dorința de a se simți important, să nu crezi că ești numai tu. Așa că în cazul în care trezești invidie oamenii te vor părăsi la un momentdat, ceea ce este un lucru perfect normal.

Știu că titlul nu este relevant pentru conținut. Nu am scris titlul pentru cei care vor titluri. Am scris titlul pentru cei care vor citi conținutul, pentru că acest lucru contează cel mai mult și de aici ai de învățat, din conținutul meu. Banii vor veni inevitabil dacă știi să te comporți ca om de afaceri onest și nu vor veni să plece, ci vor veni să rămână la tine.

În cazul în care adopți un comportament de alt fel, un comportament hai să-i zicem …mafiot, vei avea parte și de alții care au același comportament, și crede-mă, nu ești tu cel mai puternic și nici cel mai avut. Așa că la rândul tău obținând bani din teroare pot și alții să obțină bani de la tine prin exact aceeleași metode, la fel de simplu cum și tu făcut-o. Pentru că în care joc te bagi, pe acel joc îl joci.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank