Dacă ați început un blog, dacă ați început o activitate ține-ți-vă de ea, orice ar fi și păstrați mereu standardul.

Pare tentant ca la un momentdat când începe să nu mai meargă treaba să te lași de treabă, mai ales dacă ești la început de drum. Și când spun început de drum pot fi și mulți ani de când ai început un blog sau o afacere online. Nu te lăsa, continuă!

Poți ramânea fără laptop, dacă ai telefon scrie de pe telefon postările. Poți rămânea fără idei, caută! Caută chiar așa pe Google: „despre ce să scriu pe blog”.

Caută să lupți pentru blogul tău și nu te lăsa dezamăgit când numărul vizitatorilor de pe blogul tău va scădea, pentru că este o scădere temporară. Sunt unele perioade când mai puțină lume vizitează sau citește. Important este să scrii.

Nu contează dacă scrii pe nișa blogului sau nu. Nu.  Când ești în pană scrii despre ce îți vine, despre ce apuci și te bucuri și de fărâma aceea de idee cu care poți concepe un articol decent. Dacă nu ai o categorie de postări personale sau cu subiecte generale, fă-ți! Este mai bine așa!

Scrie și chiar dacă nu ai pentru ce să scrii, chiar dacă nu mai ești motivat, chiar dacă nu obții nimic venit de moment din asta! Scrie chiar dacă nu promovezi nimic și chiar dacă site-ul tău este în scădere ca număr de vizitatori. Până la urmă cât poate să scadă, dacă ești de ani buni în branșă?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank