Sau de pe tabletă? Majoritatea bloggerilor nu publică din dashboardul WordPress. Unii o fac iar alții publică din Live Writere sau de pe aplicația WordPress.

Pe vremuri bloggerii scriau de pe tastaturi conectate la unități și la monitor, cu multe fire, inclusiv de mouse, inclusiv firul de net, de tastatură, de monitor, etc. Trebuia sa cari un portbagaj întreg dacă vroiai să te deplasezi undeva și să continui să scrii.

Au apărut mai apoi laptopurile. Mai grele, mari, robuste. Bune totuși că îl puteai lua cu tine și în concediu și căra oriunde. Îți venea inspirația: scriai.

Unii s-au adaptat mai repede și au început să-și cumpere tablete. Prea devreme totuși pentru că nu puteau edita imagini pentru a le publica pe blog la fel de repede și bine cum le faci de pe un laptop.

Au apărut apoi super smartphone-urile. Aplicații de Live Writing, aplicații de editat fotografii, ușor de distribuit articolele pe rețelele de socializare, poți să scrii drafturi rapid pentru a le relua când ai nevoie și a le publica.

Cam spre acest lucru se tinde. Deși există tablete de tot felul, de la iPad la tabletele cu Android sau Windows, probabil tot la telefoane o să ajungă bloggeri. Niște telefoane cu ecrane mari de tot, telefoane inteligente totuși pe care poți face orice are legătură cu bloggingul.

Știu, pare greu de crezut, mai nici un blogger nu ar da tastatura de la laptop pe una de smartphone, fie el cât de bengos, însă cred că acest lucru va veni ca ceva natural, de la sine, fără niciun efort conștient, când laptopurile or să dispară.

Apropo, cât timp credeți că vor mai exista de acum încolo blogurile?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank