Auzisem cu mult timp în urmă despre acest concept: nu noi creeăm tehnologia, ci ea se creează pe sine prin intermediul nostru. De fapt noi muncim din greu pentru a creea tehnologie din ce în ce mai complicată, mai avansată, mai wow.

Se lucrează la mașini care sunt capabile să se conducă singure, s-a creat deja ChatGPT, capabil să scrie linii de cod și să facă multe altele, și noi oamenii am creat-o, ca fiind sclavii ei. Poate face parte din evoluția speciei, din natură. Poate cândva nu vor mai exista ființe biologice ci doar electronice, sau ceva hibrid.

Acum mai nou am dat peste asta. E robotul Optimus de la Tesla care imită foarte bine omul. Și totul e creeat de om, noi fiind dependenți de tehnologie, fiind sclavii ei, și muncid pentru ea deci într-un sens mai intim, se creează pe ea, pentru că noi suntem cei care muncim pentru ea defapt și o ajutăm la dezvoltare.

Poate sunt doar aberații ce am scris mai sus în orice caz putem reține un lucru, suntem dependenți de ea la lucru și în timpul liber, și nu putem nega acest lucru.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank