Am înțeles că se va introduce o taxă anuală de 1 gologan pentru X (formerly Twitter) sursa. Musk face numai prostii. După ce a concediat mai mult de trei sferturi din angajații Twitter, când  trecut la volanul Twitter, și a dat-o în bară că a pierdut multe funcționalități, acum „a mai recepționat alt mesaj venit de sus„, de la sateliții pe care îi trimite, și bagă taxe.

În accepțiunea generală Twitter era o platformă minimalistă de microblogging, simplă și curată, unde puteai distinge ușor. Acum sunt tot felul de briz-briz-uri, și cică pentru o taxă de 45 de verzișori lunar poți scrie X-uri mai lungi, ori tocmai asta definea Twitter ca Twitter, micro-blogging-ul.

Musk s-a pișat pe el de brand, de concept, și a decis să ne ceară bani dacă vrem să-i întreținem platforma. E la mintea cocoșului: noi producem conținut fraților, noi utilizatorii facem platforma să meargă scriind Twitt-uri, să mai și plătim pentru asta? Mi se pare o aberație.

Nu voi plăti taxa de 1 $ pe an și nici măcar un cent, fie ea și modică, și simbolică pentru că se creează un precedent. Parcă văd că și Facebook va cere o taxă lunară sau anuală, modică sau nu, care în timp va crește. Și dacă Facebook de ce nu și YouTube și altele.

Chiar așa a sărăcit Musk ăsta de bagă taxă pentru Twitter? Nu mai bine creez eu conținut pe blog, pentru mine de pe urma căruia să trag foloase decât pentru X care după ce că le creez conținut îmi mai cer și taxă? Despre ce vorbim?

Voi intenționați să plătiți taxa aia de 1$ pe an? Eu nu vă zic drept, e o chestie de etică, de acum rețelele sociale ne vor cere bani pentru conturi?…


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank