blank

Trecând peste știrile cu șoferi drogați care se urcă la volan și comit accidente mortale, peste cele cu arestările DNA, sau altele cu taxele și impozitele mărite, avem probleme mult mai grave. Stăm prost la capitolul conștientizare a pericolului războiului.

Firește, cei avizați îți dau seama de ce ne poate paște. Da, suntem o țară NATO însă într-un potențial conflict ne punem baza în noi, în armata noastră, în primul rând.

Nu mai știu cum stau treburile, dar pe vremea tinereții mele se făcea armata, și încă una grea. Erai călit la maxim cum ar veni. Probabil tot pe acei oameni se va baza și se bazează MApN, cel mai mult.

Israelul e în război, e oficial. Ucraina începe să-și piardă din susținerea financiară și logistică, și asta poate fi demoralizator. Putin îmbătrânește inevitabil.

Întotdeauna marile războaie s-au soldat cu reforme de tot felul, și cu un inevitabil progres. Dacă ar fi să reamintim unul ar fi doar energia atomică.

Marile războaie s-au soldat cu desfințarea unor marilor imperii. Și dacă ar fi să pariez dintre Rusia și Europa, ar fi Europa, pentru că Rusia pur și simplu dăinuiește de prea mult timp. Așa e întodeauna.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank