Sunt de părere că dispozitivele electronice ca smartphone-urile și laptopurile ar trebui să aibă o viață cât mai lungă, să poată fi utilizate cât mai mult. Asta datorită faptului că dacă plătești pentru un lucru, cu acel lucru ar trebui să-și câștigi banii pe care i-ai cheltuit și încă ceva în plus.

Acest laptop de pe care scriu acum pe blog și pe care îl găsești aici pe eMAG a fost cumpărat cu banii câștigați din blog. În afară de faptul că mi-am cumpărat laptopul am mai investit și o parte cumpărând hosting pe vreo câțiva ani înainte. La fel și cu domeniul.

Cred că am făcut o alegere bună cumpărând acest laptop cu care m-am obișnuit și care nu mi-a făcut niciodată probleme. Nădăjduiesc că, dacă nu-l defectez eu din neatenție de ordin mecanic, adică dacă nu-l scap pe jos, sau dacă nu calc pe el când e jos (pentru că mai am obiceiul să-l las pe podea) va avea o viață lungă. Și mă voi folosi mult timp de el.

Iată că sunt doi ani de când l-am cumpărat și în afară de bug-urile minore de la Windows 10 pentru care am auzit că se va introduce abonament, deoarece lumea nu mai cumpără Window 11, nu a avut absolut nicio problemă.

Vreau să zic că are 8GB RAM și 256 memorie SSD și rulează foarte rapid, depășind așteptările. Nu-mi doream ceva mai bun la prețul acesta, cel puțin nu pentru ce folosesc eu momentan.

Windos-ul 10 l-am cumpărat de AICI, împreună cu suita Office Pro Plus 2021 pentru care nu am plătit mai mult de 50 de lei. Atât Windows-ul cât și Office-ul le-am instalat eu. E foarte ușor de instalat un Windows, chiar și pe SSD, îți trebuie doar un stick și să ai acces la un alt laptop pentru vreo 30 de eminute în așa fel încât să poți trece pe stick Windows-ul butabil.

În concluzie un laptop chiar bun frate…ți-l recomand.

Cât timp va ținut cel mai mult un laptop?

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank