Când vine vorba despre ce se întâmplă astăzi în lume și în țară, legat de proteste, sunt niște subiecte delicate.

În primul rând se îngrădesc și se refuză drepturi fundamentale ale omului și se încalcă convenții. Ceea ce mă face să cred ceea ce crederam deja demult, adică îmi întărește convingerea…lumea e o junglă. Oricine poate fi devorabil.

Totul este să te adaptezi. Și sunt mulți judecați pentru că mai trag de o zi să mai apuce o dată răsăritul. Mulți pe care nimeni nu-i înțelege sau chiar dacă îi înțeleg nu le pasă.

E o psihoză totală și mondială ceea ce se întâmplă. Altfel cum poți limita libertatea și dreptul la muncă, educație doar din cauză că vrei să previi ceva ceea ce nu poate fi. Consecințele mă tem că vor fi pe termen lung a ceea ce facem astăzi.

Încercând să prevenim ceva facem un rău mai mare decât cel ipotetic.

E la fel ca cu pedeapsa cu moartea. Dacă este să ucizi pe cel ce a ucis cineva ucide. Atunci și acel ucigător ar trebui ucis. Or ce facem? Ne ucidem unii pe alții? Dragostea va salva lumea îmi spuneam și îmi spunea cineva.

Atunci când ai să simți foamea și tristețea celui de lângă tine va fi o lume mai bună și lumină afară. Iar soarele la miază-zi.

Până atunci discutăm despre proteste lansate pe Facebook. Ceea ce mă face să cred iar că lumea și populația de rând e o masă idioată ușor manevrabilă. Dar nici nu poți să-i judeci. Căci vor să facă ceva, și atunci ies în stradă.

Update: Măcar face-ți-o bine!

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank