Citeam un articol al lui Marius despre moartea asistată. Din întâmplare am aflat că în Belgia este legală autosuprimarea asistată în anumite condiții. O știre mai veche anunța cum un campion belgian paralimpic la atletism ceruse să fie omorât legal cu o injecție pentru că suferea de dureri cumplite din pricina unei boli cronice.

De-altfel în Belgia și Suedia trăiesc cei mai mulți depresivi. Una dintre bolile somatice cele mai parșive. Depresia are legătură cu lipsa anumitor hormoni din corpul uman și mai puțin cu psihicul. Se spune că din depresie te poate scoate cineva însă trebuie să vrei și tu.

România se află printre țările cu cei mai fericiți oameni în ciuda condițiilor, în ciuda faptului că nivelul de trai este scăzut. Suntem noi poate mai optimiști și vedem partea plină a paharului. Suntem fii de țărani și luptători care nu au timp să se gândească la moarte că au de pus cartofii în pământ.

Am avut un prieten care a avut o perioadă mai grea, în care se simțea moleșit și îi era greu să facă orice. A trecut peste cu suplimente nutritive și sport.

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank