Am avut ceva experiență cu această aplicație care este atât o aplicație de telefon mobil cât și web. O găsiți AICI pe web unde vă puteți face și cont.

Însă să vorbim un pic despre ea și despre experiența avută cu ea și despre experiența pe care au avut-o și alte persoane. Cu această aplicație poți mina USDT în cloud, conform spuselor dezvoltatorilor. Însă conform experienței prorprii comisionul de retragere este șarlatanie. La ultima retragere mi-au luat comision 50 de USDT la 51 USDT retrași. Asta înseamnă aproximativ 50 de dolari la 51 retrași. Ce înseamnă asta dacă nu prosteală pe față?

Bine, asta a fost experiența mea. Din câte mi-au zis alte persoane, la sume mai mari comisionul se păstrează. Oricum este bine să fii atent cât comision îți ia la sumele retrase. În cazul în care comisionul depășește limita bunului simț, mai bine nu faci retragerea și renunți la aplicație.

Oricum sunt în tatonări cu această aplicație, și încă nu vă pot spune cu certitudine dacă merită să o folosești sau dacă nu. Părerile sunt împărțite iar alte persoane spun că merită și au câștigat. Dacă vrei să-ți faci cont și să o încerci îți poți face cont AICI pe acest link cu roșu. Și vezi că una este faptul că îți arată pe display sau monitor că ai cripto multe și alta e faptul că în realitate când îi retragi îți ia comision exagerat, spre exemplu cum am pățit eu, 50 USDT la 51 retrași, eu rămânând cu 1 USDT.

Este posibil să nu mă fi orientat eu bine prin aplicație. Totuși e mai bine să fii atent și circumspect. Și acest lucru este valabil pentru mai toate aplicațiile care par prea bune ca să fie adevărate.

Am fost întrebat de mai multe persoane diverse chestii despre aplicație, în comentarii, într-o postare anterioară. Și o să le răspund. Am făcut și un video pe YouTube explicativ despre ea. Vizionează-l mai jos dacă te interesează, apoi continuă să citești articolul până la capăt.

Așadar, cum spuneam, încă sunt în tatonări cu această aplicație și nu știu dacă merită încă sau nu. Tare mi-e să nu fie praf în ochi. Sau ceva de genul acesta. Ei îți oferă posibilitatea de minare în cloud a criptomonedelor, a USDT, și chiar îi poți face destul de rapid. Trebuie doar să activezi o dată la patru ore minarea. Însă, atunci când retragi sau încerci să retragi mai bine spus banii, poți? Poți. Însă dacă scoți câștigul și îți ia 98% comision? Ce mai poate fi numită asta?

O să încerc să nu trag prea mult de articol și să nu-l lungesc. Și să nu-l umplu de cuvinte goale.

Așa că hai dar să vedem câteva chestii concrete, verificate, despre această aplicație și câteva chesti spuse de alții utilizatori ai aplicației.

#1 Cu riscul să mă repet, comisionul perceput mie, pentru retragerea a 51 de USDT din Stormgain în Blockchain a fost de 50 USDT. Am tot repetat asta ca să înțelegi pentru că șu tu probabil că dacă investești timp în ea, fie și 10 minute pe zi, nu meriți să-ți iei plasă. Clar, acesta a fost și este clar că așa ceva nu se face cu o platformă serioasă. I-aș fi transformat în euro și să-i retrag pe card însă nu-mi permitea la suma respectivă. Asta din cauza politicii companiei.

Din câte am băgat de seamă cu cât faci mai mulți USDT și euro pe aplicație cu atât suma pe care o poți retrage se mărește. În așa fel încât să nu-i poți retrage niciodată. Să nu-i poți valorifica niciodată. Ceva de genul măgarului cu morcovul atârnat în față, care merge după morcov însă niciodată nu-l ajunge. Dacă nu ești atent nu bagi de seamă la asemenea chestii și ajungi să te înțepi.

#2 Conform spuselor unui utilizator, Radu, fondurile, acei 10 USDT nu pot fi retrași ci adăugați în balanța principală și cu ei poți face trade, iar profiturile să le retragi. Însă dacă nu poți tranzacționa decât Bitcoin din câte văd?… Oricum aplicația este stufoasă și nu prea ușor de folosit și înțeles la prima vedere, în așa fel încât toată lumea să o folosească.

Tot ceea ce aștept este să văd că cineva a retras pe cardul propriu ceva din această aplicație sau eu însumi am retras, în așa fel încât aplicație să merită folosită, și să aduc profit nu doar lor, dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor ei.

Pe final

Încearc-o! Vezi dacă merită, vezi dacă câștigi! Dacă vrei să o încerci o îți poți face cont AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank