Folosiți ceva substanțe chimice care să vă dea curaj și tupeu pentru a vă bate joc până și de copii? Că voi acces la ele…

În timp ce, cei vaccinați cu noul vaccin paralizează, Ministrul Sănătății se ceartă online cu Dl. Câmpeanu, online.

Profesorii trebuie să se prezinte în front…la școală, pentru că acolo e un front, un risc…

Tind să cred că sunt drogați cu ceva, altfel ar fi păstrat contactul cu realitatea și nu ați fi ca Hittler din Buncăr care nu știa pe ce lume trăiește.

Trăim într-o Românie, (vă aduc aminte) în care mai sunt școli cu WC-uri turcești. Și voi mai vreți distanțare? Sunt de acord cu distanțarea. Dar până acum la ce v-a fost gândul? Nu ați avut în vedere modernizarea? Nu comunicați între voi într-un mod eficient spre binele comun? Se pare că nu.

Se pare că este doar frica de cei care vă manipulează și nebunie. Că altfel nu-mi explic cum o generație se duce de râpă. Nu-mi explic cum România este un haos.

În locul vostru mi-aș cumpăra o garsonieră, aș trece pe un logan, m-aș alimenta doar cu strictul necesar și aș dona tot venitul măcar unei singure școli, aș salva măcar o singură școală. Pentru a vă arăta vouă înșivă că vă pasă. Fără să mai știe nimeni. Așa ar fi urmat și alții conducători și mari conducători ai țării (marionete) exemplul. Ar fi dat totul pentru țara lor.

Luați exemplul nemților de după cel de-al doilea război. Au solidarizat complet și au muncit mulți-mulți-mulți ani de zile doar pentru mâncare și îmbrăcăminte pentru a se reface, ca țară, ca popor, și până la urmă ca indivizi. Pentru că țara este formată din indivizi.

Dar nu, noi avem sporuri pentru antene parabolice – spor, pentru lucru la laptop – spor. În timp cei care vă cară gunoaiele în care vă aruncați sticlele de cele mai scumpe șampanii de zeci de mii de euro sunt disprețuiți.

Îmi vine să vă înjur, să vă blamez, să vă pedepsesc. Cum pot să fac aceasta însă când sunt doar un simplu cetățean? Sau mă rog, aproape…

Câțu a luat atitudine, s-a băgat pe cont propriu și așa bleg cum îl credeați voi a luat atitudine și a arătat imperfecțiunea din sistem…sporuri nejustificate. Îmi place de omul acesta, îmi place de Câțu. Este un om nu doar deștept dar și curajos.

În timp ce Dl. Arafat a intrat într-o stare psihotică din care nu mai poate ieși se pare. Totul e urgent, grav, și doar în mintea lui, cele mai multe fără a păstra contactul cu realitatea. Cu realitatea din teren. Lucru care s-ar fi putu face discutând cu oamenii din școli, cu oamenii din fiecare sat, care știu cel mai bine ce este de făcut în satul sau în orașul lor.

Este școala aceasta mică pentru realitatea actuală dominată de COVID19? Bun. Eu ca Ministrul al Sănătății am să mănânc doar pâine și puțin, am să-mi donez salariul și bonusurile și averea pentru a construi o școală nouă, lângă cea veche și neconformă.

În timp ce el consideră că nu este de responsabilitatea lui. Nimeni nu mai e responsabil de nimic în țara aceasta. În România mea/noastră!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank