A câștiga bani online este un lucru care este la îndemâna oricărei persoane care are un laptop și net. Iată mai jos câteva site-uri și aplicații care te plătesc:

Site-uri

#1 Marketagent

Acest site te plătește pentru a răspunde la sondaje de opinie. Suma cu care ești plătit variază între 0.40 EUR și 1.80 EUR. Va trebui să completezi sondaje până acumulezi minim 10 EUR pentru a putea retrage banii. Retragerile se fac într-un cont de PayPal. Dorești și tu să câștigi? Atunci fă-ți cont aici și începe să completezi sondaje de opinie pentru a câștiga bani.

#2 TGM Panel

Un alt site care te plătește pentru a răspunde la sondaje de opinie. Suma minimă de retragere este de 3 EUR. Poți retrage banii doar în contul de PayPal. Ești plătit între 20 cenți și 1 EUR și ceva pentru sondaj în funcție de complexitatea sondajului. Fă-ți cont aici pe TGM Panel și începe să câștigi și tu.

#3 Daedalus Online

Un site care te plătește în contul bancar. Suma minimă de retragere este de 10 EUR. Sondajele sunt atractive din punct de vedere vizual. Este necesar să depui cerere de retragere lunar, dar asta nu înseamnă decât să apeși pe un buton pe site.  Banii intră automat în cont în jurul datei de 15 a fiecărei luni. Fă-ți cont aici pe Daedalus Online și începe să câștigi și tu.

#4 MOBROG

Este tot un site care te răsplătește pentru a răspunde la sondaje de opinie și tot pe PayPal. Diferența dintre acest site și ultimele două este faptul că la acesta ți se acordă bilete la o loterie internă la care poți câștiga sume mult mai mari. Poți să-ți faci cont aici și să începi și tu să câștigi.

#5 Remotask

Este un site cu care poți câștiga bani efectuând diverse task-uri. Unele  implică lucrul cu mouse-ul precum delimitarea de spații sau obiecte iar altele cunoștințe de limba engleză. Este site-ul cu care poți câștiga cei mai mulți bani dintre toate cele  expuse în acest articol. Fă-ți cont aici pe acest site.

Aplicații

#6 BigTime

Este o aplicație cu care poți câștiga bani jucând diferite jocuri distractive. Punctele pe care le câștigi le poți transforma în bani sau le poți folosi în tragerea zilnică la sorți pentru marele premiu de 3000 $ canadeni. Banii intră în contul de PayPal. Descarcă aplicația, fă-ți cont (chiar și cu Facebook) și introdu acest cod PNI7N a primi 2500 tickets gratuit ca bonus de bun venit.

#7 WowApp

Este o aplicație de tip WhatsUp cu care poți câștiga bani doar deținând-o pe telefonul tău. Trebuie să ai cât mai multe contacte pentru a câștiga cât mai mult. Pe această aplicație poți câștiga bani jucând jocuri, urmărind videouri, efectuând diverse task-uri. Intră aici și înscriete și tu pe această aplicație.

Pe final

Folosește-ți timpul liber pentru a câștiga bani cu aceste site-uri și aplicații. E bine să ai răbdare pentru că unele site-uri trimit sondaje mai greu. Merită încercate toate aceste site-uri și aplicații enumerate mai sus. Atunci când folosești mai multe astfel de site-uri și aplicații poți câștiga sume semnificative de bani și chiar un trai.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank