Mintos este una dintre acele platforme de investitii P2P cu care poți face investitii sigure fără să riști a-ți pierde banii dacă setezi ca randamentul să fie de maxim 10-12%.

Este una dintre cele mai cunoascute platforme P2P. Dar să vedem mai întâti ce înseamnă P2P. Peer-to-peer (P2P) reprezintă acele platforme online cu care tu poți acorda împrumuturi în mod indirect, altor persoane sau companii, și de pe urma și de pe urma cărora tu să câștigi o dobândă.

Mintos este un intermediar, iar tu poți alege cui să împrumuți bani și cât. Nu trebuie decât să-ți faci cont pe Mintos (platforma) și pe Wise (banca online cu care vei alimenta contul Mintos). Fie că alimentezi cu o sumă mică gen 500 EUR fie că vrei să ai un profit mai mare și alimentezi cu 1000-2000 EUR sau chiar mai mult, cu Mintos poți seta să nu pierzi investiția.

Singura condiție este ca randamentul să fie de maxim 12%. Dar asta poți căuta acolo în setările Mintos. Suma pe care o împrumuți cât și perioada pot varia. Poți împrumuta pentru 1 an, 6 luni, sau 5 ani. Ipotetic vorbind, dacă investești 1000 de EUR, cu o dobândă de 10% poți câștiga 100 EUR dobânda, ceea ce nu prea găsești la depozite bancare. Dina cest motiv și multe persoane care au bani și vor să investească aleg pltformele P2P.

Fă-ți și tu cont pe Mintos aici și pe Wise aici, alimentează contul Wise apoi cu Wise cel de Mintos, setează să împrumuți bani fără riscul de pierde banii, chiar dacă dobânda este de doar 10, 11 sau 12% și începe să câștigi.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank