Iată că „Statul” astăzi doamnelor și domnilor a mai scăpat de încă o datorie. „Statul” mai are totuși 312 lei datorii externe.

Am înființat „Ministerul Cultelor” care era necesar.

Am mai „Ministerul Învățământului și Culturii”.

Ministerul din urmă a făcut deja achiziții reprezentate prin cărți și manuale chiar înainte de a fi înființat. Așa că ministerul din urmă are deja un patrimoniu reprezentat prin cărți și tablouri. Acestea putând fi oricând valorificate la un preț mai mic sau mai mare important este că le are. Nu vor fi valorificate deoarece ele pot fi consultate la nevoie și sunt o comoară culturală ce va fi lăsată probabil urmașilor. Este necesar totuși să ne gândim și la ce lăsăm în urmă, urmașilor noștrii. Pentru că nu putem să le lăsăm chiar nimic.

„Ministerul Sondării” a mai descoperit încă un site pe care se pot face bani. Site-ul este Paid to Read Email. Nu este cine știe ce venit, însă este o sursă în plus. Și iată că acest Minister din urmă a fost pus la treabă de către Președinte reprezentat de către Prim Ministru, care este defapt tot Președintele, care din urmă îndeplinește toate funcțiile, de la menajeră în propriul birou, până la funcția 1.

Pentru că nu are cine să o facă, se ocupă el de toate, adică eu. Adică el.

Iată două vești bune pe astăzi:

  1. am scăpat de o datorie,
  2. am descoperit o nouă sursă de venit.
  3. bonus: am conștientizat că avem un patrimoniu (cultural).

PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank