Deși se spune că nu este bine să dai sfaturi, am observat că cei care mi le ascultă și țin cont de ele nu au decât de câștigat.

Așadar și prin urmare țineți cont de sfaturile mele precum și eu țin cont de sfaturile altora care sunt mai vechi, deși poate nu e pe gustul meu ceea ce citesc.

Sau poate nu întotdeauna.

În primul rând postați regulat. Dacă nu postezi zilnic, postează măcar regulat. Cum ar fi duminică, marți și joi. Sau luni, miercuri și vineri. Sau o dată pe săptămână într-o anumită zi. Dar postează, și regulat să fie.

Ține-te de treabă. Nu lăsa postările. Fie că postezi mai mult, un articol de 1000 de cuvinte de exemplu, fie că postezi mai puțin, fă-ți treaba. Postează măcar 100 cuvinte. Postează ce vrei tu, despre ce vrei tu.

Postează pe un anumit subiect sau postează pe teme diverse, doar postează.

Citește mult. Citește alți bloggeri. Citește-ți propriile articole, citește-l pe Cioran, pe Dostoievski, pe Tonny Robinson, pe cine vrei. Unele cuvinte citite din unele cărți sau unele fraze pot să declanșeze adevărate articole capodopere.

Interesează-te și de partea tehnică. Chiar dacă nu cunoști multe despre WordPress sau despre pluggin-uri, despre PHP, linii de cod sau HTML, interesează-te măcar cu ce se mănâncă.

Distribuie pe Twitter sau FB ceea ce postezi. Lasă comentarii pe alte bloguri.

Încearcă să te exprimi cât mai corect, pe cât poți. Încearcă, ca articolele tale să fie cât mai corect din punct de vedere gramatical.

Ține cont de sfaturile acestea. Aplică ce crezi că este OK pentru tine și vei ajunge un blogger de succes.

Ține cont că succesul nu este egal cu ce număr de cititori ai lunar sau zilnic, nici cât cu câte comentarii primești.

Te las pe tine să aflii ce înseamnă succesul în blogging. Doar începe un blog dacă nu ai început, sau continuă dacă îl ai. Și nu te îngrijora că faci asta doar part time și nici că o faci full time.

Cu siguranță vei ajunge un blogger mare dacă vei fi citit acest articol, indiferent la ce nivel te aflii acum. Întotdeauna este loc de mai bine.

Și citindu-mi articolele, vă ajută!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank