Instagram a devenit o platformă populară pentru artiști pentru a-și prezenta munca și a ajunge la noi clienți. Există mai multe modalități de a câștiga bani pe Instagram ca artist, inclusiv vânzarea de printuri, oferirea de comisioane și parteneriatul cu mărci.

În acest articol, vom explora câteva sfaturi care să te ajute să reușești ca artist pe Instagram și să generezi un venit din pasiunea ta.

1. Construiți public

Primul pas pentru a câștiga bani pe Instagram în calitate de artist este să construiești un public care să te urmărească.

Pentru a face acest lucru, trebuie să creați în mod constant conținut care rezonează cu publicul dvs. și să interacționați cu acesta, răspunzând la comentarii și mesaje directe.

2. Promovați-vă munca

Odată ce ai următori, poți începe să-ți promovezi munca la un public mai larg. Utilizați funcțiile Instagram, cum ar fi hashtag-urile și rolele, pentru a ajunge la oameni noi.

De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea publicității plătite pentru a vă crește acoperirea și pentru a vă promova produsele.

3. Comisioane de ofertă

Pentru a câștiga bani pe Instagram ca artist, poți oferi comisioane personalizate urmăritorilor tăi. Acesta poate fi orice, de la un desen, pictură sau obiect lucrat manual. Asigurați-vă că aveți prețuri clare și un proces în vigoare pentru a asigura o tranzacție fără probleme.

4. Creați și vindeți imprimabile

O altă modalitate de a face bani pe Instagram ca artist este să creați și să vindeți imprimabile. Acesta ar putea fi orice, de la printuri digitale, la articole de papetărie, la artă de perete. Puteți folosi platforme precum society6 și Etsy pentru a vă vinde munca.

5. Partener cu mărci

Parteneriatul cu mărcile poate fi o modalitate eficientă de a genera un venit din contul tău de Instagram. Căutați mărci care se aliniază stilului dvs. și întrebați-le dacă caută o colaborare sau un parteneriat pentru influenți.

6. Oferiți ateliere și cursuri

Dacă ești un artist priceput, poți oferi ateliere și cursuri pe Instagram. Acesta ar putea fi orice, de la tehnici de pictură, la sfaturi de desen, la cursuri de artă digitală. Puteți percepe o taxă pentru fiecare loc și puteți găzdui cursul printr-o platformă de apel video precum Zoom.

7. Utilizați funcțiile de monetizare ale Instagram

Instagram a lansat recent mai multe funcții de monetizare, cum ar fi parteneriate plătite, parteneriate cu mărci și programe de afiliere. Aceste funcții te pot ajuta să câștigi bani pe Instagram, permițându-ți să-ți monetizezi conținutul.

8. Diversifică-ți venitul

Pentru a câștiga existența ca artist pe Instagram, este important să vă diversificați fluxurile de venituri.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank