Save Up este o aplicație iOS minimală pentru a ține evidența economiilor. Aplicația are un design foarte simplu şi curat. Interfața este una intuitivă şi plăcută. Pot să spun că este cea mai bună aplicație pe care am cumpărat-o pentru a ține evidență economiilor.

Ecranul principal este compus dintr-un meniu simplu (are doar 5 butoane) şi un grafic ce arată suma economisită şi obiectivul (suma pe care ne-am propus să o salvăm).

Tot ce trebuie să faci este să-ți fixezi un obiectiv, să economiseşti şi să introduci suma pe care ai pus-o deoparte în Save Up. Un grafic sub forma unei bare îți va arăta progresul făcut şi cât de aproape eşti de îndeplinirea obiectivului.

Poate că singurul lucru care lipseşte este faptul că nu are un screen cu informațiile de contact şi informații despre dezvoltator.

Îmi place aplicația pentru că nu este un aglomerată cu tot felul de funcții inutile. Şi este menită să facă un lucru simplu: să țină evidența economisirilor.

Prețul aplicației mi se pare un pic cam prea mare 2,99 €, dar dat fiind faptul că este singura pe care am considerat-o cea mai bună, am cheltuit aceşti bani pe ea.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank