Sunt șapte ani de scris pe acest blog și 14 de când îl deschideam pe primul. Nu mai țin minte motivația, poate doar îmi plăcea să mă exprim și să o fac într-un fel în care să fie public. Da, cred că asta a fost.

Nu pot spune că banii pe care i-am câștigat nu m-au motivat, sau potențialele câștiguri. În fond cui nu-i plac banii sau ce blogger sau scriitor nu-și dorește să și câștige ceva de pe urma muncii lui. E și acesta un semn de apreciere al muncii sale.

Că nu mai este ce a fost din punct de vedere financiar e altă treabă. Nu sunt arhicunoscut în sferă. Nu că nu mi-aș dori dar felia cea mare au luat-o alții înainte să descopăr eu ce e și cu ce se mănâncă. Poate nici nu aveam un PC pe atunci când alții scriau pe propriile bloguri.

Nu mă plâng. Pot să o fac de drag. De multe ori blogul m-a ajutat să scap de tensiunile acumulate revărsându-mi furia în scris, scriind ca o furtună, apăsând tastele în viteză și scoțând conținut la viteze maxime, conținut care a prins și prinde și acum după statistici.

Am 1618 articole publicate. La multe țin ca și cum ar fi copii de-ai mei, pentru că sunt șlefuite și trecute prin filtrele gândiri și prin suflet.

Nu poți scrie doar pentru bani. Sau poate poți dar undeva acolo în inima oricărui scriitor stă pitită o dorința de a se exprima liber oricât de atras ai fi de bani. La un moment dat va răzbi.

7 ani de scris. Bani frumoși făcuți. Ceva întâmplări neplăcute. Multă satisfacție uneori. Și o plăcere închisă și tacită când bat tastele.

Și poate câteva persoane cărora le place cum scriu pentru că am fost sunat pe WhatsUp, contactat și am primit mulțumiri. Probabil le-am dat un impuls, o speranță când aveau nevoie.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank