În vremurile pe care le trăim, sănătatea fizică, cât și psihică, este prioritară. Din acest motiv, trebuie să ne alimentăm bine, dacă se poate cu hrană caldă, să consumăm multe lichide, și să facem mișcare, să alergăm.

Poți consuma și vitamine sau suplimente. Însă trebuie să fie recomandate de farmacist, nu după ureche. Nu toate indicațiile de pe net sunt rele. Pe unele site-uri te învață de bine, trebuie să distingi pe care.

Mai ales în această perioadă de vară când suntem plini de stres și tensiune psihică, este recomandat să mănânci banane.

Nici ciocolata nu e rea, în special cea neagră, fie ea și cu migdale, mai ales cu migdale, care sunt bune pentru psihic.

Fructele pe care trebuie să le consumi cel mai des sunt fructe de sezon. Vara, fructe de pădure, pepene, roșu sau galben, mere de vară, ciuperci, etc.

Sportul, dacă te apuci de el, este bine să-l faci regulat. Măcar, nu 30 de minute, dar măcar 15 minute pe zi. O alergare ici, o alergarte colo, mai urcat niște scări, tot se pune.

De hidratat te poți hidrata și cu apă alcalină, cu alcalinitate medie sau crescută. Însă ai grijă să nu exagerezi.

Pentru că a apărut o nouă variantă de virus, nu ar fi rău să-ți cumperi o mască sau două, nu se știe niciodată de unde.

Nu mă crede un psihopat, după sănătate, pentru că nu sunt.

Cum se cheamă boala aia, a celui ce tot crede că este bolnav, și se caută permanent?

Cea mai importantă nevoie, nevoia de bază, este sănătatea. Asta este satisfăcută prin apă, hrană și sex prima oară. Aș putea spune că pentru acest lucru trăim, noi oamneii, să ne înmulțim, acesta este scopul prioritar, este misiunea supremă a oricărei specii, procrearea. Ori dacă luați acest drept unui om, este grav.

Din acest motiv sexul este iarăși benefic sănătății fizice și psihice. Apa, cum am spus, este prima nevoie a unui om, lăsândul fără apă, acesta în trei zile moare. Fără somn poate duce 7 zile, iar fără hrană, în funcție de organism, până la 40, uneori chiar 60.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank