Să nu vrei nimic în schimb dacă ai făcut o faptă bună. Însă dacă te gândești că fapta ta trebuie plătită măcar anunță pe cel căruia îi faci fapta bună că vrei ceva în schimb. Și să nu nutrești în ascuns gânduri parșive.

Pentru că era odată un om care își construise un bumerang. El se afla pe o insulă, într-un teritoriu necunoscut cu familia. Și omul acela gândidu-se că trebuie să fie pe acolo băștinași răi, a aruncat cu un bumerang plin de venin, pentru a omorî băștinașii. Se gândea că poate neștiind ce o fi or mânca-o și vor muri toți, și ei vor putea coloniza teritoriul.

Băștinașii, buni la suflet, crezând că este un cadou, le-au aruncat în apoi 10 sulițe, cu aceeași substanță, pentru a le demonstra că și ei țin la ei. Când au ajuns sulițele, i-a omorât toată familia băștinașului, iar bumerangul pe care la aruncat s-a întors și l-a lovit pe el.

Pe altă insulă alăturată, un om, tot naufragiat, a aruncat cu un bumerang cu un fagure de miere de albine. Nu mare i-a fost mirarea când a primit înapoi zece sulițe de care erau legate 10 faguri de miere.

Morala. Ce dai dai, primești înapoi de zece ori. Inclusiv fapte și atitudini.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank