Este o întrebare retorică. Bineînțeles că dacă vrei să-ți faci o rată, nimeni nu te oprește. Există atâtea opțiuni. Există IFN-uri și bănci, gata să te împrumute. Oamenii își fac rată în principal pentru case și mașini, unii… televizoare sau telefoane mobile.

Singura rată pe care aș recomanda să o face-ți ar fi pentru o casă a voastră, doar în cazul în care dacă nu aveți. În rest nimic, absolut nimic, nici măcar pentru a începe o afacere. Dacă este să o începeți, o începeți cu ce aveți, de la ground-zero.

Nerăbdarea de a avea cât mai mult în timp cât mai scurt, presiunea socială, rușinea cu ceea ce ai deja în timp ce vecinul are mai ceva, pun presiune pe tine și te fac să faci lucruri pe care mai pe urmă le regreți, cum ar fi una bucată rată pe telefon de fițe sau mașină de fițe.

ROBOR-ul crește, banii nu mai vin, telefoanele sună, facturile se adună, copii cer mâncare, nevoi. Te îngropi. Nu ratelor! Aș recomanda rată doar celor care mai lucrează în sisteme militare și doar pentru case sau apartamente. În rest nu, clar.

Deci clar, nu-ți fă rată, mai bine mulțumește-te cu ce ai, bucură-te de ceea ce ai deja, chiar dacă vecinul are Porshe, mulțumește-te cu Dacia ta Logan. Fiind econom și punând ban pe ban vei putea și tu să-ți cumperi Porshe. În timp ce al tău va fi nou, al vecinului va fi deja uzat și nici măcar nu va fi terminat rata de plătit.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL