Dacă data trecută vă spuneam că s-au introdus autobuze locale la Gura Humorului, acum vă spun că s-a construit și pistă de biciclete pe drumul care duce de la Gura Humorului  la Voroneț, până în apropierea Mănăstirii Voroneț.

blank

 

Lucrările s-au încheiat anul acesta și iar pista de biciclete nu este decât un lucru îmbucurător dat fiind faptul că există destul de multe persoane care folosesc bicicleta în zonă. Există de asemenea și turiști care vizitează Voronețul cu bicileta iar pista pentru bicicliști este un lucru încurajator pentru mersul pe bicicletă pentru cei care sunt cazați în apropiere și doresc să viziteze Mănăstirea venind pe bicicletă.

Iată că sub conducerea actualului Primar s-a mai construit ceva. Domnul primar a nu este afiliat la vreun partid politic, a candidat independent și este unul dintre cei mai succes primar din țară, luând locul 1 la cel mai bun primar din România, într-unul din anii precedenți. Să nu uităm că orașul Gura Humorului a fost în top 10 cele mai frumoase orășele din lume.

Într-adevăr, în oraș se face treabă, s-a început și extinderea rețelei de gaz dinspre Gura Humorului spre Cartierul Voroneț iar orașul Gura Humorului devansează de mult timp alte orașe din țară, atât la nivel de infrastructură cât și din punct de vedere estetic și din multe alte puncte de vedere.

Cred că ar trebui să aducem mai des în vedere și lucrurile pozitive care se întâmplă în țara noastră, atât la nivel local cât și național. Da, poate avem multe lucruri de care să ne plângem dar nu ar strica să ne aruncăm privirea și pe chestiile pozitive care se întâmplă, mai ales la nivel de localitate.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank