Titlul acestei postări este rupți de realitate. Mă mir cum pot trăi unii un miraj și îl pot trăi ani în șir. Asta se întâmplă până când vine așa ceva peste tine, ca un fel de soartă sau karma sau cum vrei să-i mai spui și te trezește la realitatea din teren. Atunci sunt trei variante. Pot fi albă, neagră sau grii.

În cazul celei grii nu ai fost rupt de realitate ci ți-ai jucat rolul între niște oameni rupți de realitate pentru că trebuia să supraviețuiești. Atunci nu te pedepsește karma mai deloc sau deloc.

În cazul celei negre situația e opusă. Ai trăit pe altă lume iar acum te trezești că trebuie să muncești sau alte chestii care pentru tine sunt grave iar pentru alții sunt simple. Cum ar fi faptul că după ce ai fost cine știe ce patron va trebui să-ți iei job, negreștit, să ai ce mânca.

În cazul celei albe ai trăit sută la sută în realitate, nu ai fugit după miraje și ai fost serios și ai muncit. Ai făcut tot ce ți-a stat în putință să ajuți și pe alții din munca ta, nu ai arso în figuri sau bășini ci ți-ai văzut de treabă. Atunci karma te recompensează cumva, fie printr-un job mai ușor, fie bani mai mulți sau altele.

Asta e treaba și cam așa merge. Asta e filosofeala mea pe astăzi, dacă am dreptul, încă, să mă exprim liber, drept garantat de constituție, și pe care unii au încercat să mi-l ia dă pă Facebook unde mă autocenzurez. Poate o să vă povestesc odată, de ce…


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank