Că alerg și practic sport mă mai știți cei care mă citiți. Pe unde am fost și am găsit o pistă de alergare sau vreun teren de fotbal am profitat.

De ce e important? M-am săturat să-mi tot bat gura degeaba. E important că te menține sănătos. Te previne de boli. În afară se aleargă. O spun ca o persoană care nu a fost doar în vizită ci a locuit acolo luni de zile. Am trecut pe lângă ei. Opriți la semafor aleargă pe loc până se face verde.

În schimb noi stăm la coadă la farmacie la medicamentede imunostimulatoare. Când defapt imunitatea poate fi câștigată și întărită prin sport. Dar nu. La noi nu e timp, e scârbos. Cucoanele nu aleargă, nu transpiră…pentru că, dacă o fac, ele după aia miroase urât. Și apa e scumpă, apa caldă…

În timp ce românce adevărate se trezesc la 5 să mulgă vaca. Se spală cu săpun de casă cu apă rece din fântână. Și au o sănătate și un corp de invidiat. Unde mai pui bunul simț și că sunt perfecte le înfățișare.

M-am săturat de diabeticele alea de pe tik – tok. De zici că le-a scăzut glicemia și trebuie să o dea online. Să aibă martori…

Totul pornește din psihic. Dacă vrei să alergi, nu contează vremea, nu contează temperatura de afară. Îți faci pur simplu treaba aia…alergi distanța.

E ca un drog. Odată ce te-a prins greu te lasă. Sportul e și el un drog. Sportul necesită disciplină. Ceea ce nu e ușor.

Aseară am băgat vreo trei kilometri așa lejer cam la vreo 16 min. Un timp bun pentru că nu am tras. A fost pur și simplu de întreținere.

Sunt curios dacă mai pot scoate un 10 min pe 3 Km, la fel ca anul trecut. Așa…pentru mine.

Până atunci așa să treacă timpul, mă răsfăț cu pași lejeri.

blank

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank